RED LIV

RED LIV er et førstehjælpsprojekt med Naloxon som har eksisteret i Københavns Kommune siden 2010

Projektet har eksisteret i forskellige satspuljekonstellationer frem til udgangen af 2018, senest i samarbejde mellem København, Aarhus, Odense, Svendborg, Kolding og Esbjerg Kommuner samt NGO’en Antidote Danmark.

Projektet er afsluttet i denne omgang og er afrapporteret i juni 2019.
Rapporten fra projektet kan findes HER

Projektet fortsætter i København Kommune i mindre skala i resten af 2019 mens vi venter på en endelig udmelding fra Sundhedsministeriet om hvordan man ønsker at fortsætte.

Tidligere rapport til Sundhedsministeriet fra januar 2016 kan findes her.

Rapporten fra det oprindelige projekt på Vesterbro er offentliggjort i 2013. Du kan finde mere information omkring projektet her. 

Førstehjælp med Naxolon og COVID-19. En kort gennemgang af nationale og internationale anbefalinger vedr. førstehjælp med naloxon til behandling af opioidoverdoser under COVID-19. Vejledning til hvordan lægfolk og naloxonhjælpere- og trænere kan forholde sig kan findes her. Vejledning er udarbejdet 7. maj 2020 og opdateres løbende.

Næsten-fatale overdoser. En kort gennemgang af de stofoverdoser som ikke fører til død men til gengæld til langvarige hjerneskader og organskader som præger resten af livet.
Skriftet kan hentes her og især den seneste rapport fra 2019 beskæftiger sig med problemet

 

 

 

RED LIV Instruktion i at benytte Naloxonnæsespray from Henrik Thiesen on Vimeo.